Grænseforeningen Ungdom på Roskilde Festival

180 pantelskende Roskilde Heroes

 
DSC_1272.JPG
 
 

Vi er et team Roskilde Heroes, som nu i mere end ti år har drevet en pantbod på Roskilde Festival. Her sorterer vi i stor stil al muligt slags pant i en af festivalens pantautomater. Vi er en arbejdsgruppe på 8-12 personer, der næsten hele året rundt arbejder på at samle op til 180 andre frivillige til verdens sejeste festival. Vores motto er at sortere pant og blande sprog – vi er festivalens måske mest internationale team. Udover en kernegruppe på sydslesvigere samler vi aktivt folk fra mere end 10 forskellige lande og baggrunde.

Når vi er i pantboden, så yder vi ikke et arbejde, vi gør en social indsats

Dette kan også ses, idet vi bruger mere tid på at snakke om god morgenmad på en festival end at snakke om ”det mest effektive arbejde”. Det sociale står i fokus hos os. Enhver, der har lyst til at forme vores deltagelse på Roskilde, er altid velkommen til at komme med.
Og der er noget om vores filosofi. I 2017 kårede Tuborg Fondet os sammen med 5 andre teams til årets Roskilde Heroes, hvorefter også Altinget skrev om hvordan vi uddøvede frivilligledelse på festivalen.

Det praktiske.

Hvis du har lyst til at være med, så starter vores tilmeldingsperiode hvert år omkring marts. Hold øje med vores Facebook-side, hvor du også vil kunne få flere informationer, billeder fra de sidste år m.m. Du tilmelder dig ved at sende en mail til gv@graenseforeningen.dk, hvorefter du vil modtage en tilmeldingsblanket som du skal udfylde.

Ved spørgsmål er du også velkommen til at kontakte

Wienke Reimer
wr@gfungdom.dk