Generalforsamling
May
5
1:00 PM13:00

Generalforsamling

Til generalforsamlingen lørdag den 5. maj er det muligt at indsende forslag til vedtægtsændringer eller resolutioner. De bedes sendes til gfu@graenseforeningen.dk senest den 20. april.Kandidater til bestyrelsen kan opstilles i hele perioden op til generalforsamlingen og på selve generalforsamlingen. Hvis du gerne vil stille op til bestyrelsesvalget, så send dog venligst en kort beskrivelse af dig selv og dine ambitioner for GFU og et billede af dig selv, der må blive lagt op på vores hjemmeside, til cw@graenseforeningen.dk.

View Event →
Lille Okseø
May
4
to May 6

Lille Okseø

  • Lille Okseø Kruså, 6340 Danmark (map)
  • Google Calendar ICS

Det er os en glæde at kunne invitere til Grænseforeningen Ungdoms ”GFU indtager Fjorden!”-arrangement og den årlige generalforsamling på Lille Okseø fra den 4. til 6. maj.

Weekenden vil byde på en hel del hygge og dyst til GFU-olympiaden og højskolesange ved lejrbål, badeture og grillmad, øl og bordfodbold, og helt bestemt dejligt vejr og smukke solnedgange.
Lørdag eftermiddag afholder vi den årlige generalforsamling hvor du har mulighed for at stemme din kandidat ind i bestyrelsen eller selv stille op.

Pris for deltagelse:
Medlem: 250 Kr.
Ikke-medlem: 400 Kr.

Deltagerbetalingen inkluderer mad, overnatning og rejserefusion.

Officiel tilmelding sker kun via følgende formular: https://goo.gl/forms/yWBtCsBzADNRZ3ht2

Hvis du udelukkende vil deltage i generalforsamlingen om lørdagen, er det selvfølgeligt muligt uden omkostninger, i så fald kontakt mig via cw@graenseforeningen.dk.

Fortæl dine venner at du deltager eller kommuniker med de andre deltagere via vores Facebookbegivenhed: https://www.facebook.com/events/1382606865218580/

View Event →