Vores Vision

Et samfund forenet i mangfoldighed

 
 
Grænseforeningen Ungdom giver mig mulighed for at skabe dialoger og samarbejde på tværs af grænser, både på landkort og i sindet.
Alena Strelow

 

Grænseregion er ikke kun et udkantsområde. Regionen er i en rivende udvikling og spiller til stadighed en større rolle mellem Danmark og Tyskland.
Hans Hallmann

 

I GFU holder vi de bedste fester, uanset om det er på højskoler, vores famøse sensommerfest eller til vores berømte julefrokost. Hos os er der plads til alle, for det er mangfoldigheden, der forbinder os.
Kristina Kjærgaard

 

For mig er foreningen et netværk med mange sydslesvigere, der kommer til Danmark for at læse. I foreningen møder man ligesindede fra grænseområdet eller med andre bindestregsidentiteter. Vi udveksler erfaringer, hjælper hinanden og knytter bånd ved vores fede arrangementer.
Rune Delfs

 

I GFU kæmper jeg for et Danmark, der er forankret i sin egen kultur og derved kan opnå en større forståelse af andre kulturer.
Det er forudsætningen for, at vi har et stærkt demokratibærende fællesskab.

Christopher Warnke

 

 

Med rødder i GOU (Grænseoverskridende Ungdom) blev Grænseforeningen Ungdom grundlagt i 2016 af unge fra Grænsenforeningens ungdomsprojekter jUNG zuSAMMEN, Kulturmødeambassadørerne og GF på Roskilde Festival.

 
dialog_patrick.PNG