Back to All Events

Sejl Grænseløst


Vil du opleve kulturmøder på åbent hav?

Så deltag i det enestående arrangement ”Sejl grænseløst”, hvor du fra 12. - 19. oktober vil tilbringe en uge på sejlskibet ”Pippilotta” sammen med 34 andre unge fra det dansk-tyske grænselands mindretal og fra den danske og tyske flertalsbefolkning.

Du vil sammen med de andre deltagere stå for hele skibets drift, og du vil blive undervist i at sejle af et professionelt mandskab. Når skibet lægger til kaj i Kappel, Flensborg, Sønderborg, Dyvig, Genner Strand, Faaborg og på Ærø, vil du deltage i spændende workshops, hvor du får lov til at udfolde din kreativitet og blive klogere på identitetsspørgsmål i grænselandet.

Grænseforeningen Ungdom kan som partner i projektet tilbyde seks pladser. For at deltage skal du være mellem 17 - 25 år og ikke være del af det danske eller det tyske mindretal (som medlem af et af de to mindretal bedes du kontakte de andre partnere i projektet - se nedenfor).

Det er intet krav at kunne tale tysk - da kommunikation på trods af mulige sprogbarrierer er en del af oplevelsen.

Deltagelse koster kun 750 kr. og inkluderer kost og logi under hele arrangementet.

Såfremt du er medlem af Grænseforeningen Ungdom (kontingentet koster 75 kr. pr. år), betaler vi halvdelen af deltagergebyret, så du kun skal betale 375 kr.

Er du interesseret i at deltage så send en mail til cw@graenseforeningen.dk senest den 19. august.

Du er velkommen til at kontakte os via samme mail med spørgsmål til arrangementet.

Arrangementet afholdes i fællesskab med Deutscher Jugendverband für Nordschleswig, Bildungsstätte Scheersberg og Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger.

Arrangementet støttes af Interreg-projektet KursKultur.

Earlier Event: September 7
Sensommerfest
Later Event: February 11
YEN Kick-Off-Seminar